Netværk og samarbejdspartnere

Der er ingen der ved alt hvad der er værd at vide om alt – heller ikke os. Derfor engagerer vi os i en række netværker, projekter, og har dygtige samarbejdspartnere. Nedenfor finder du et udvalg af forskellige samarbejdspartnere og netværk, hvor vi deltager.

Det tyske firma geoENERGIE Konzept er et rådgivende firma med geologer og ingeniører, der har det som sin spidskompetence, at dimensionere jordvarmeanlæg. Med erfaring fra over 1.400 planlagte anlæg, besidder geoENERGIE Konzept en enorm viden om korrekt dimensionering af jordvarmeanlæg til både opvarmning og køling.

Energy Cluster Denmark er Danmarks førende energi-klynge, der forsøger at samle erhvervsvirksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder, i forskellige projekter med grøn energi som det centrale tema.

 

Next Step Challenge er en del af Scale Up Denmark. Det er et program for vækstvirksomheder, hvor eksperter med branchekendskab giver virksomheder feedback på deres forretningsmodeller.

GeoDrilling deltog i SE Next Step Challenge i 2018 og er dermed alumni fra programmet.

Grøn Energi er en tænketank under Dansk Fjernvarme, hvor der laves analyser og innovationsprojekter, med henblik på at dokumentere fjernvarmens nøglerolle i den grønne omstilling.

GeoDrilling er partner i foreningen, med henblik på at videreudvikle ideen om termonet som vi tror på er fremtidens fjernvarme.

GeoDrilling var i foråret 2020 med til at stifte foreningen Termonet Danmark. Foreningen er non-profit og arbejder på at udvikle og udbrede kendskabet til termonet som løsning. Sammen med de øvrige medlemmer ønsker GeoDrilling at termonet bliver den måde man vælger at lave fjernvarme i landsbyer, hvor den traditionelle fjernvarme ikke vurderes til at være økonomisk rentabel. Samtidig kommer termonet, når det er baseret på lodrette jordvarmeboringer, med muligheden for passiv køling.

Fjernvarmens Informationsfond er et kommunikationsbureau i fjernvarmebranchen. FIF hjælper aktører, der arbejder med fjernvarme, med at udbrede skabe resultater gennem kommunikation. GeoDrilling er medlem af FIF Marketing i forbindelse med ideen om at gøre termonet til en integreret løsning i fjernvarmesektoren.