Jordvarmeboring til eksisterende sommerhus i Odsherred Kommune

  • Post category:Referencer

Dette projekt var det tredje vi udførte for en professionel bygherre, som vi kom i kontakt med, da han var ude og se en fremvisning af vores borearbejde. Først etablerede vi to boringer til et eksisterende hus i Hørsholm Kommune og senere to boringer til et nybygget sommerhus i Odsherred Kommune. Denne gang var det et eksisterende sommerhus i Odsherred Kommune, der skulle opvarmes med lodret jordvarme i stedet for et oliefyr.

Vi indsendte en ansøgning til kommunen i slutningen af april måned 2021 og modtog en tilladelse i midten af september måned 2021. Kunden havde ikke travlt med projektet, og kunne derfor godt vente med at få boret til foråret 2022. Pga. et nedbrud på en borerig blev mange projekter skubbet, og projektet her blev derfor sat på stand-by listen. Denne placering gør, at hvis vi pludselig får et hul i kalenderen eller adgang til en ekstra borerig, så kan vi dukke op og lave en boring med meget kort varsel.

Med den her sag skete der lige præcis det, at vi pludselig fik mulighed for at disponere over en ekstra borerig, og kunne derfor udføre projektet i slutningen af marts 2022. Sammenlagt tog det tæt på 11 måneder fra ansøgningen var indsendt til projektet blev udført. Bygherre valgte at entrere med Klimadan til at levere og montere en 8 kW varmepumpe af mærket Thermia.